Jawatan Kosong Johor | Kerja Kosong Johor | Johor Jobs 2017 | Jawatan Kosong Johor 2017 | Kerja Kosong Johor Terkini | Johor Vacancy 2017 | Jawatan Kosong Kerajaan Johor

Jawatan Kosong Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Januari 2017

Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah mencari calon-calon yang sesuai untuk mengisi kekosongan jawatan Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah terkini 2017.
Jawatan Kosong Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Januari 2017
Jawatan Kosong Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Januari 2017

Warganegara Malaysia yang berminat bekerja di Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah     dan berkelayakan dipelawa untuk memohon sekarang juga.

Jawatan Kosong Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Terkini Januari 2017

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) N19

Tarikh Tutup Permohonan : Januari 2017
Sektor : Kerajaan
Lokasi : Johor

Sumber iklan rasmi jawatan kosong dan permohonan secara online sila layari laman web peluang Kerajaan Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah disini.


Sponsored

0 Response to "Jawatan Kosong Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Januari 2017"

Post a Comment

wdcfawqafwef

Disclaimer : JohorJobs.Blogspot.com hanya menyediakan maklumat info jawatan kosong di Johor untuk memudahkan para pengguna mencari peluang kerja berdasarkan jawatan kosong di semua daerah di Johor sektor Kerajaan, Swasta dan Badan Berkanun. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang bentuk kesalahan maklumat, diatas segala bentuk kerugian, kemalangan dan kos yang melibatkan sebarang tuntutan terhadap kami.